Ny data..

Oj vad väskan känns lätt idag.. Just det, vi har fått nya datorer!! haha, riktigt snygga faktiskt :D
yes, jag är glad, det är jag! Bara typ åtta skoldagar kvar, sen rullar det iväg mot Eskilstuna och SM! ♥ Vi har bokat hotell nu, inne i eskilstuna, tar fem minuter att köra till ridanläggningen, och Trido! Egentligen skulle vi bott på ett hotell som ligger precis jämte ridanläggningen men det var fullbokat.. Men vi ska bada ändå bella ;)
Nu har vi SO och får göra vad vi vill som vanligt.. det kan faktiskt vara lite tjatigt ibland men det är ju soft.
Jag vil ha sommar, och lov.
Idag ska jag hoppa av vid Jopper och så kommer mamma dit, så ska jag rida på terrängbanan. Sen ska vi hem och så har jag lovat att hänga med på brorsans fotbollsträning.. Sen ska jag rida tridosen, skritta i skogen. Sen är det nog in och duscha och kolla lite på tv och SOVAA. Jag är sjukt trött.
Jag vet, alla har typ dagens outfit, men det är roligt tycker jag, men ni får ingen outfit från idag för jag har tråkiga kläder idag, men ni får en från när vi va hos våra grannar i fredags!
jJag vet inte va jag gör med min hand, ignorera den x)
Fredagens Outfit:
Ljusa Cheap Monday jeans från Weekday
Linne från JC
Jacka från Only ( tror jag ;) )

yes, nu ska jag inte skriva mer, hej hopp!

Föräldrakväll..

Hejsan hoppsan.
Nu sitter man i skolan och gör ingenting.. So är alltid slappt. Ikväll är det någon föräldrakväll JIPPIEE *NAT*
Vi ska visa våra arbeten som vi har gjort och spela brännboll eleverna mot föräldrarna.  Haha.
Imorgon är det friluftsdag, och ska rida men jag vet inte var..
Sen är vi lediga torsdag och fredag :)) Slapp vecka..! Nu ska ja inte skriva mer, hej på er! ♥jj
Var och kollade när brorsan spelade fotboll!
HÄR FÅR MAN KLADDDDDDDAAA! :D
ELFSBORG ÄR BÄST! <3 MOHAHAHAHHAAAAAA
BELLA OCH LISA ÄR NERVÖSA!!! SM SNART. DET ÄR LÄSKIGT! :O:O MEN VI KOMMER JU VINNA *HOST* // BELLA
LISA ÄR SNYGGAST// BELLA
GRRR.. BEA HÄLSAR ;D

allt det här som står i kursiv text var från Bea och Bella..!

kort inlägg

Hej hopp
Härlig vecka framför oss :D
Nu e ja hos Saga skojjskojj!

detta blev inte långt för jag hinner inte men ni får iallafall en liten bild.

Sagas hest
Power!

Hejjsan hoppsan!

Sjuk.. Uttråkad.. Segt.. Ja ni fattar ;)

Hejsan *host* *snörvel*
Ja, jag är sjuk.. fast jag har bara ont i huvet, så fejkade host och snörvel där.. ;)
haha. Jag sitter i soffan och har extremt långtråkigt. Jag är för sjuk för att göra nåt och för frisk för att sova, blä.. Jag kan bara sova mitt på dagen om jag har typ jättehög feber.. Eftersom vi inte har trådlöst bredband (vi ska däremot skaffa det, de har jag bestämt!) så måste jag gå och koppla in internetsladden, ta upp några sidor, och gå tillbaka till soffan. Just nu sysselsätter jag mej genom att läsa bloggar.. Och Harry Potter ^^ Har läst typ 150 sidor på en timma, ni fattar att jag har tråkigt..
Usch, nyss när jag skulle resa mej upp så höll jag på att ramla ihop igen, haha.
Sitter och väntar på att reprisen av Extreme Home Makeover ska börja, OM TVÅ TIMMAR!! -.- Kollade på reprisen av top model 6 innan, det är sånna program man kollar på när man är sjuk, typ SuperNanny ;) När jag hade influensan i vintras kollade jag på massa repriser av hur många program som helst; Top Model, Project Runaway, Hells Kitchen, Extreme Home Makeover, Dr House, SuperNanny, Ophra Winfreys Show.. haha..
 Men det värsta "sjukprogrammet" som finns är ju TVINS!! Hur tråkig reklam som helst som håller på typ hela dagen, och så upprepar dom allting hela tiden, dom gör reklam för samma produkt i EN KVART!!!!! Blä säger jag bara.
Typ alla har ju "dagens outfit" på sin blogg, så jag tänkte ha det bara idag:
En jättestor T-shirt som det står HKRK Div 1 på...
Rufsigt hår.
Jättestor filt
nerbäddad i soffan
Haha jag vågar inte lägga upp någon bild, vill inte riskera att nån får hjärtattack,
Jag är så dålig på att komma på något att skriva om, min blogg är nog inte så rolig.. ^^
Haha, Ursäkta min fula min ^^
Ja, detta får räcka för denna gången.
Puss på er alla :*

tävling, final div 1.<3

Tjabba

Dagen började med att jag gick upp klockan 8. Och så gick jag ut och packade in grejer i bilen. Sen började jag göra iordning tridosen, <3. Lite efter 10 kom Carro och Fille, så hjälpte dom mej å knoppa klart, för jag var lite seg, hehe ^^ Sen åkte vi vid tio i elva. När vi kom fram så gick vi och anmälde och sen kollade vi lite på några som red. Sen lastade vi ut och red fram. Ganska bra att ha två "hästskötare" med sej, haha,♥. Banan var pissvåt och lerig.. och tung.. Så det var lite jobbigt, och jag var sjukt nervös, så jag var nog ganska blek, haha. Sen var det min tur att rida och i ridhuset luktade det cirkus, hur mysigt som helst.. *not*. Aja, det gick iallafall ganska bra, banan var som sagt tung och han blev lite låg och tung i slutet, men jag fick 62,11 % och jag var nöjd. Fast Fille trodde jag skulle få typ 69 ^^ haha lite fel eller så... men domaren var lite konstig, Det var typ ingen som fick mellan 64% och 67%, det var över eller under det.. haha. Ja, sen var det iallafall vänta hela eftermiddagen.. Men vi slutade 4a. Och sammanlagt 3a, så då blev det pris. Vi hade glömt flaggan, så jag fick vara flagga, fråga mej inte hur vi gjorde, HAHHA!!
Det var iallfall ganska flummigt, Emma och Matilda bar mej i kungastol, och Carran gick jämte, haha! Mitt under prisutdelningen sa jag: Tänk så fiser jag nu.. HAHAH.
Jag slutade trea i den andra klassen och jag trodde att det bara var två placerade. Men tydligen inte, för dom ropade upp mej i högtalarna också, så då blev jag placerad iallafall :D Man fick välja bland priser som låg på ett bord och jag valde ett hårnät som var jättefint (haha, sorry Angelica ;) ) Lite stolt var jag allt, jag och Trido var faktiskt enda B-ponny ekipaget!!
Sen åkte vi hem, och släppte ut Trido, han var lite cp..^^ Sen åkte vi till Jopper för vi skulle mocka men då hade Annicka eller nån redan gjort det, tack :D Sen åkte vi hem och så satt jag och läste lite, sen åt vi pizza, och sen gick vi ut och gav hästarna mat, och nu sitter jag här.. Nu har jag kramp i fingrarna,
Puss på er :*


Fredag

Hejsan hoppsan! 
Idag är det FREDAG! ♥ Enligt mej finns det ingen bättre veckodag, kanske lördag då. I morgon är det i alla fall tävling, div 1 final, fast det sa jag härom dagen.. Träna träna idag. Idag blir det: Nu är vi ju i skolan ja, efter skolan blir de hoppa av bussen vid Jopper (för övrigt gick de asbra när jag red honom igår!!) och mocka där, sen cykla hem i ilfart, äta något snabbt, springa ut och göra i ordning Tridosen, och sen rida för Carro. Sen hem och kuta in och göra mej i ordning, och sen åka till Saga och va där i kväll, sen hem och putsa sadeln och tränset och sen SOVA! Puh, intensiv dag ^^.
Ja, men nu ska vi gå till Ge-kås, uppdatering om tävlingsresultatet kommer imon.
PussHej :* ♥ 

Tisdag

HejjHopp!

Yes idag är det tisdag, woho -.- Mamma är på begravning och jag fick inte hänga med.. I och för sej är det inte kul på begravningar, men vem tackar nej till en ledig dag sådär mitt i veckan?! Inte jag iallafall! Plus att mamma är ledig på onsdagar, och på fredag ska hon till Stockholm..
Jaja, nog pratat om min mamma! Det regnar.. Jag hatar det! Det ska ju vara sommar nu.
På fredag är det tävling, final div 1! NU GÄLLER DET TJEJOR!
Men nu ska vi kolla på film på So:n ^^
Hej på er!

RSS 2.0