Malmö!

HejHopp!
Idag är det torsdag, tråkigt, tycker säkert många, men för mej är det som en fredag! För imorgon bär det av till Malmö på musikal, Jesus Christ Superstar, med mamma, Ulla, Johanna och Lotta! Så imorgon på morgonen klockan 7.17 går tåget, vi ska bo på hotel, lyxigt!! Kan inte sluta längta till hotellfrukosten, haha, jag är ett matvrak! Jag har börjat äta jättemycket på sista tiden, hungrig hela tiden, det skrämmer mej..! Tänk så blir jag matberoende.. Haha, nä, men nu får vi vara lite seriösa här, va!
Nu sitter vi här i skolan och har datautbildning, och Bella är jättehungrig, vill hon att jag ska skriva! Saga är frisk igen, jippie!!
Hejjtjollahopp, nu ska jag dra! :*

Skidsemestern!

HejsanHoppsan Lillebror (om man nu får citera Karlsson på taket)
Får väl börja med att säga GRATTIS till Rihanna som fyller 21 år idag, hipphipphurra!
Nu har jag inte skrivit på ett tag, men det är för att jag har varit i Lindvallen! Så nu kommer väl ett hyfsat långt inlägg om det;
I söndags (15/2) bar det  iväg klockan 8 på morgonen. Folket som åkte med var min familj – Jag, Mamma, Pappa och Jesper–  och mina kusiner, som består av Anders och Ulla, och deras fem barn Emil (men han var inte med), Johan, Jonathan, Anton och Emma. Dessutom följde även Johans flickvän Cilla med, och Jonathans kompis Nicklas. Så det var sammanlagt 12 pers. som rullade iväg mot Lindvallen. Första halvan åkte Anton med i våran bil, och vi kollade på Simpsons The Movie. Sedan stannade vi och åt på McDonalds, och sista halvan åkte Emma med i våran bil. När vi kom fram till Sälfjällstorget där vi bodde åkte vi till stugan och slängde in alla grejer, plus att alla sprang och paxade dom bästa sängarna. Sen knallade vi bort och hyrde skidor och pjäxor. När vi hade gjort det gick vi till barnbacken och provade skidorna. Eftersom det var första gången jag stod på ett par skidor i hela mitt liv, så gick det väl sådär.. Men efter en stund kunde jag i alla fall ploga! Efter en liten stund gick vi hem och åt, och kollade lite på Beck. Sen var det duschen som gällde, och sen sova.
Dagen därpå åkte jag i några lätta backar, och förutom att jag ramlade i både liftkön och liften några gånger, så gick det bra! Sen var det dags för skidskola. Vår skidlärare var Elias, 23 år, från gotland, om någon ville veta ;). Det gick ganska bra, vi lärde oss till och med att åka baklänges. Sen åkte vi till stugan. Jesper och Anton bastade och rullade sig i snön! Jag och Emma nöjde oss med att bara basta.. Sen åt vi och kollade på MTV. Sen gick vi och la oss. Mitt i natten vaknade jag av att jag hörde Jonathan prata med Ulla. Han sa att det var någon som knackade på deras fönster och rev med naglarna som om den försökte öppna det. Vår första tanke var att det var Johan, för han hade rummet jämte, men Nicke sa att det var för långt mellan fönstrena. Shit, va rädd jag blev! Anders kom ner en stund för att se om dom som knackade på fönstret kom tillbaka, men efter en stund gick han upp igen. Jag låg i min säng och var asrädd! Efter en stund blev det ännu läskigare, för både Jontes och Nickes mobil ringde samtidigt, och på displayen stod det anonymt.. Anders kom ner igen, och då hörde vi att någon skrattade innifrån Johans och Cillas rum. Då var det Johan som hade gjort allting! Det fanns nämligen en dörr i deras rum, så han hade gått ut barfota i snön och knackat på deras fönster..
Nästa dag åkte vi till Gustavsbacken och åkte upp för sittliften till Snögubben på toppen av backen. Eftersom den backen var för brant för oss så skulle vi åka en annan väg tilbaka till vårat torg. När vi hade kommit en bit på den vägen, kom vi till en backe som var ganska brant, så jag, Pappa, Emma och Jesper skulle ta en annan väg. Men vi kom in på fel väg och kom till en ganska brant backe. Som tur var hade Johan åkt efter oss, så han hjälpte oss, men jag ramlade ändå och knäckte mitt knä. I efterhand fick vi veta att det var en röd backe vi hade åkt...
Även den dagen var det skidskola, och då åkte jag ankarlift för första gången, till toppen av en blå backe. Det var jättekul! På kvällen skulle vi gå till Gustavstorget och kolla på eldar eller nåt, men istället gick vi bara till Gustavsbacken. När vi kom tillbaka kollade vi på MTV och Andra Avenyn.
Nästa dag åkte vi bara i våra backar runt vårat torg, och jag bestämde mig också för att hoppa av skidskolan, för jag ville hellre åka ensam. När vi var hemma i stugan på lunchen spelade jag, Cilla, Johan och Anton fyrmannakotte. Jag var med Anton, men det gick inte så bra, för han var så seg på att slå x) Så Johan och Cilla vann ganska stort. Efter maten åkte jag och pappa bort till Gustavstorget, och sen tillbaka. Det var mysigt. På kvällen åt vi Pizza, riktigt gott! Sen kollade vi på Pimp My Ride på MTV, och sen Wanna Come In. Ganska konstiga program faktiskt..! Sen var det Gonatt.
Nästa dag skulle vi åka hem på eftermiddagen, så på morgonen packade vi. Jesper skulle kolla om det hade ramlat ner något under madrassen. Plötsligt höll han upp något och sa: Titta vad jag hittade. Jag skrek: UHHH SLÄPP DEN!! Då såg han vad det var för något. En använd kondom!!! Han kastade den på golvet och sprang och tvättade händerna i typ 5 minuter! Sen fick vi värsta skrattatacken och skrattade jättelänge!
Sedan åkte vi skidor lite, men jag hade så ont i mitt knä, så jag gick med pappa och Anders och köpte baguetter (stavning??) istället. Sen åt vi i värmestugan, och sen åkte jag skidor igen. Vid 3 lämnade vi tillbaka skidgrejerna, och sen åkte vi hem.
Nu blev det ett långt inlägg!
Men bara en sak till, om melodifestivalen i lördags, det var dåligt att Markoolio inte gick vidare tycker jag, han var faktiskt bra!
Nu får det räcka för denna gången, Hej på er!

Ny design :D

HejjHopp!

Vill börja med att tack Sara för den nya fiiiina designen :D TAAACK!! (kolla hennes blogg, tiarasara.blogg.se)
Nu har vi SO.. Det är väl kanske inte det roligaste. Men ikväll är det i alla fall 90210!! Jag råder alla som inte kollar på det, GÖR DET!! Det är bäääääst!
Och imorgon... babababaaaaaa... Fyller Saga fjortis! Så då ska vi hem till henne efter skolan, skojjigt! Och ni kan inte gissa vad jag har köpt till henne, hehe....
I lördags var det ju som alla vet första deltävlingen i melodifestivalen. Och, ja, man kan ju säga så här, hela familjen satt och blundade när Caroline af Ugglas sjöng... Min mamma älskade Scotts, men den låten kunde jag typ utantill efter att ha hört den två gånger. Petra Mede verkade ganska nervös, men det kan man ju förstå, de nya reglerna är helt konstiga..
Lovisa älskar Måns Zelmerlöw, och hon kan inte vänta till nästa vecka när han är med!
Hejjdå!

Väänta..

Hejhopp!

Vi sitter här och väntar på bussen, sjukt tråkigt. Men som tur är sitter vi i Gamma, så vi har fortfarande internet. Det borde finnas inbyggt internet i datorerna som vi har (vita mac, apple).
Som tur är så är det fredag idag, Jippie!! och let's dance, det suger att Blondin-Bella har åkt ut.
Men nu drar mina kompisar ut mej till bussen, så hejjdå!

Jag borde skämmas!

HejHopp!

fyyy på mej! Jag har inte bloggat på jättelänge!! Jag måste verkligen skärpa mej om jag vill ha en blogg, för (som Lovisa sa till mej) jag har ingen blogg. Inte om jag inte skriver nästan varje dag. Men nu ska det bli ändring på detta, det lovar jag!
Något som jag hatar, det är att skolan börjar så himla tidigt på morgonen. Alla lärare säger till en: "Koncentrera dej nu", eller "skärp dej nu". Men det är faktiskt inte så himla lätt att vara helt koncentrerad när man har gått upp klockan 6 på morgonen!
Jag tror att alla elever skulle prestera bättre i skolan om vi började lite senare, halv 10 kanske. Och speciellt tonåringar, för det är jobbigare att gå upp tidigt på morgonen ju äldre man blir. Mindre barn studsar upp på morgonen, och min lillebror vill ibland bli väckt kvart över 6 (när jag går upp) fastän han kan sova till i alla fall kvart över 7! DET är orättvist!
Nu blev det lite tråkig text kanske? Får ta och byta ämne :)
Idag red jag för IngaMaj! Det gick jättebra, Trido var hur lösgjord som helst! Och nu laddar vi inför lördag, då det är tävling i Dagstorp! jag ska rida lätt a:p1, vi får väl se hur det går..*host* Nä, jag skojade bara, det ska nog gå bra! :)
I alla fall, nu ska jag jobba med SO:n, och sen kolla på "Du är vad du äter".
Så, Hejdå på er!
P.S. Om någon vill lyssna på musik, men inte vet vad man ska lyssna på, lyssna på Pokerface!! Den är bäst! D.S.

RSS 2.0