Gooodiskris??

Hej Hopp!
Sitter här och gör engelskaläxa... boooring. 
Nu är jag äntligen frisk, och det är skola som gäller imon. Ganska skönt faktiskt, man blir trött på att ligga och glo på tv hela dagen..
Nu har jag inte ridit på nästan en vecka, imorgon är det nog en vecka sen, så det är väl också dags imorgon. Haha, häromdan så såg jag Trido när han gick i hagen, så jag knackade på fönstret. Han kollade upp , och sen kollade han påmej en stund, sen slängde han till med huvet och travade iväg, han var väl sur för att jag inte hade hälsat på honom på några dar xD Har typ bara varit utanför dörren 3 gånger sen i tisdags kväll!!
Jag Läääängtar till första tävlingen!! :D Men ännu mer längtar jag till den 15 februari, för då drar jag till Lindvallen :D Haha!! Det är ganska lustigt, men jag har aldrig åkt skidor för.. ;) så det gör ju det hela ÄNNU roligare!! jag får bara tacka kusinerna för att det var dom som drog med mamma och pappa på att vi skulle hänga med dom i år ;)
Tiden går så himla fort, det känns som det inte var längesen skolan började efter sommarlovet.. Eller om man tänker på alla tävlingar från förra året, tex. division 1, så känns det som typ igår!!
Jag har inte ätit godis på mer än två veckor, jag känner mej stolt!! Eller jo, jag gjorde en tabbe.. det var i fredagskväll, så hade vi varit ute och släckt hos hästarna, så kom jag in, och bara som en gammal vana så stack jag ner en hand i godisskålen och stoppa in en chokladbit i munnen!! Sen när jag tuggade så kom jag på; HELVETE, JAG HAR GODISFÖRBUD!!!! xD Mamma förlät mej och gav mej en till chans *puh*!
Nä, nu måste jag plugga franska innan 90210 börjar :)
P.S. Jag vet!! Jag har ingen proffsig blogg men jag suger på redigerargrejer... det viktigaste är ju faktiskt texten, haha xD D.S.
Hopp Hej!  

:)

HejPåEr :D 

Jag har kommit på att jag har otur på gympan i skolan!! I fredags hade vi redskapsbrännboll och då skulle jag krypa under en sån här balansbom. Då slog jag i ryggen jättehårt i den så jag skrapade upp den (alltså bara ett litet sår, inte hela ryggen x) ) Och lite innan jullovet så hade vi innebandy på gympan och då fick jag en innebandyklubba på fingret så jag spräckte nageln... Och typ i oktober eller nåt sånt så skallade en annan mej.. Å allt detta hände på en termin (eller ja, det med ryggen hände på första dagen av andra terminen..) x)
Dagen bestod av att åka till klitterbadet med kusinerna :) jag lärde mej faktiskt att dyka på riktigt! Fast sen skulle jag vara lite duktig och göra en volt men då fick jag värsta ryggplasket x)
Imon är det skola som vanligt.. och vi går länge :S 
Nä nu ska jag äta!
Hej Hopp :)

Skola -.-

HejPåEr!

Idag.. är det skola igen -.- Sitter nu i datasalen och har håltimma! Börjar gympan klockan 11!
Alla sitter och äter godis, och jag har godisförbud!!!  Det luktar jättemycket godis :S  AHHHHH JAG VILL HA GODIS!! Funderar på att bara ha godisförbud på veckorna, men att jag får äta på helgerna! Vad tycker ni?? ;) 
Bea hälsar! xD Alicia sitter och spelar With Every bit of me HELA TIDEN OCH DEN ÄR DÅLIG!! XD
Min mobil stängs snart av för den är uladdad. Om jag inte svarar på nåt sms så vet ni varför!
Idag ska vi städa ut julen, ganska skönt! För Nellie (vår katt) typ är helt galen i granen och hon välter nästan den! Så typ springer hon som en raket genom hela huset x)
Jaja, nu orkar jag inte skriva mer, Hejdå på er, KramKram :)



Första inlägget!

HejPåEr!

Detta är min nya blogg, liianfian =) lite fantasilöst namn, men.. ja jag kunde inte komma på något annat!
Idag... är det onsdag x) Å det är bara två dagar kvar till skolan börjar :/ Men men, man måste lära sej något också! 
Idag hade jag ställt min klocka på typ halv 10, men så ringde inte den. Som tur va (jag ville inte gå upp för sent) så vaknade jag typ kvart i tio. Jag och Jesper (min lillebror) gick upp typ samtidigt, så vi spelade guitar hero ett tag. De va skoj, bra start på dagen :P Sen typ 12 kom Lovisa =) Och nästan på en gång efter det så skulle vi göra lasagne som man kan värma i mikron. Det stod att man skulle värma den i 8 minuter, så vi gjorde det, men då blev allt som en enda äcklig ostsås :S Så då slängde vi den och tog den andra lasagnen och värmde den, denna gången bara 4 minuter. Men då blev den så såsig typ på överdelen å på underdelen va den typ fryst x) så då slängde vi den också och värmde pasta med kycklingsås istället x) 
Sen var jag tvungen och gå ut och mocka (åt mamma oxå :S ). 
Sen när jag hade mockat så kollade vi på Duplex, och sen skulle Lovisa hem. Då var klokan typ kvart över 4, och klockan 5 gick jag ut och red. Jag red i ridhuset, pappa körde mej och Trido (Min häst ) dit för mamma var på något möte.. Det gick i alla fall bra, red inte så länge för jag ska rida för IngaMaj imorgon. Hon är jättebra tränare, hon har faktiskt ridit OS :O xD
Det är så jävla kallt ute, man typ fryser ihjäl (herregud, jag har fått hjärnsläpp, stavas ihjäl så???!)
när jag kom in så satt jag vid datan och skypade lite med Saga :) Jag känner att jag är dålig på att kolla på bilddagboken, vissa hade jag inte kollat på sen typ 14 december :S men  jag har inte varit inne där så jättemkt på lovet... 
Sen så var det andra programmet av Top model 11, som delar på första platsen av bästa programmet tillsammans med 90210! Och sen fick jag lust att göra en blogg :) Så då gjorde jag det xD 
Nu har jag tråkat ut er tillräckligt, hoppas ni inte dör av tråkighet x)  Hej Hopp Sov Gott!! (rimmade nästan ) (a)

Jag och Amanda

Ja, just nu bara experimenterar jag lite, så det fick bli denna bilden på Mej och Manda :) Haha, vi hade lite kul xD


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0