framme!

tjena
yey, trådlöst internet finns på hotellet! :D ja.. nu är vi framme.I Eskilstuna. SM 2009! Tog 7 timmar att åka hit, ganska långtråkigt men jag läste och kollade på Råttatouille (stavning?). Trido tyckte också det var tråkigt, han lyckade få ut bomullen som han hade i öronen HELA TIDEN -.- haha, ja han får ju skylla sej själv om det dundrar mycket då.
Vi kom fram till slut i alla fall. Bella hjälpte mej att göra iordning i boxen, hihi. Jag red Tridosen en liten runda, och red lite på banan. Jag är asförkyld så det är ganska jobbigt...:/
Sen var det invigning, och jag och en tjej till var tvugna att gå FÖRST I HELA LEDET med en "flagga" som det stod B-ponny på, och så gick alla b-ponny ryttare efter oss. Sen kom två c-ponny ryttare med deras flagga osv. så vi gick FÖRST och det var fullpackat på läktaren.. heheh.. Sen hade dom nån eldshow som var ashäftig men läskig, dom var galna med eld, och sprang med facklor asnära oss. haha. Sen skulle alla få en påse med minnesplakett och lite överaskningar. men vet ni vad det låg i påsen? Grillkorvar! o.0 Jag höll på att skratta ihjäl mej, vad vill dom med det? x')
Sen åkte vi till hotellet och så skulle vi gå och köpa pizza. Jag mådde asdåligt (typ febrig).. men nu mår jag lite bättre i allafall!
Ni får mer uppdatering imon, pussåkram.

Vart tog sommaren vägen?

Hej!
Sommarvärme, strand, sol, 25 ° i skuggan, glass. Allt det där är SOMMAR för mej. Nu har det ju varit underbart väder lördag-tisdag. Men idag när man vaknade så var det grått blåsigt och kallt, brr... Jag vill inte ha aprilväder, jag vill ha sommar. 
Skolan är slapp, och snart har vi SO, då vi ska kolla på film. 
vi får rösta:

1. A walk to remember

2. The notebook (dagboken)

3. Wallander-Hämnden.

Vad tycker ni? Alla verkar bra! Kommentera!
Igår när jag red Jopper så var ena hörnet i ridhuset så himla farligt.. -.-  Fast bara i ena varvet..! Typiskt hästar.
Idag är det träning för Carro kvart i 4 med Tridobusen! 
Oj nu får jag sluta för nu vill Saga ha tillbaka sin data, hihi!
Hej på er ♥ 
Mille

In it to win it..

Yes, nu är det klart, and we're in it to win it!
Hej förressten!
Jag veeet jag suger på att skriva, men jag försöker bättra mej iallafall. Det är ju mycket roligare att kolla på andras bloggar.
Måndag idag. mycket trevlig info ^^ Idag var det konsert i skolan, trevligt, bara det att ibland höll huvudet på att sprängas.. om man säger så. Det var alltså ibland ashögt ljud.. Många som sjöng och dansade bra i alla fall!
Sen var det dressyrträning med Tridosöt i sommarvärmen. PUH säger jag bara. det enda jag önskade var att bada. ;)
Sen red jag Jopper,  sen hem, och jag hade panik för klockan var över 8 och 90210 hade börjat så jag skyndade mej asmycket, och sen när jag väl kastade mej framför TVn så var det ett gammalt avsittt... då blir man lite besviken eller så.
men 90210 är bäst ändå ;)
Nä, nu ska jag snart sova.
Eller nej, jag ska berätta vad jag gjort i helgen!
Fredag: Red för Carro med Trido, han var mycket fin. Sen red jag en sväng på Jopper, fin han med! Sen hem och så åkte jag och pappa och lämnade mamma på nån fest och så hyrde vi film och köpte godis och pizza, myyys!
Lördag: Jag gick upp klockan 8 för att rida, red barbacka och jag och mamma galopperade, och trido bockade, Haha! Ganska kul. Sen åkte jag till Bella! Mycket skoj, men det var ju ganska så läskigt att åka moppe x) Sen hem vid 5 och så mockade jag hos Joppisen och sen åkte vi till stranden för att picknicka med familjen Oliv (Amanda Gustav Ulle och Niclas). Sjukt mysigt, och skönt i vattnet! Träffade även Saga Gabbi och deras kusin där! Sen åkte vi hem till Amanda och dom och var där till typ 11. ELENOR VANN ROBINSON :D
Söndag:
Mockade på förmiddagen, hoppade på studsmattan med vattenspridare, med jesper. Sen åt vi och sen åkte vi och farmor och åt glass för det var ju morsdag! Sen när vi kom hem kollade jag på film, sen red jag trido på terrängbanan, mysigt!
Det var min helg, hej på er :*

RSS 2.0