GratisMode

Hejpåer!

Bli medlem på Gratismode.se :D Man samlar på poäng, och sedan när man har tillräckligt med poäng kan man vinna presentkort på olika affärer i Sverige. Det är jättelätt att bli medlem, och även lätt att samla poäng. Man börjar med 50 poäng, och man får 1 poäng om man loggar in en gång om dagen!
Prova!

Fullspäckad helg!

Tjena Mors!
Puh! Helgen har varit helt galen. Men rolig!
Fredag: Då var man ledig från skolan, för vi (jag, mamma, Lotta, Ulla och Johanna) åkte tåg till Malmö. Där blev det shopping hela dagen! Köpte Cheap Monday jeans, en vit tröja och ett rosa linne. Snacka om att vi åt mycket, nu är jag nog några kilon tjockare!! Sen på kvällen, var det musikal på Malmö Operan, Jesus Christ Superstar. Ola Salo spelade Jesus! Vi satt ganska nära scenen, och så var det några konstiga som satt bakom oss, en gubbe som satt och kollade med kikare hela tiden, och hans fru. Men det roliga var att innan muskalen började så sa hans fru: vi sitter så nära scenen så nu kan vi se dom svettas!
Gud!!! Jag höll verkligen på att knäcka mej!!
När vi gick hem sprang vi runt och letade efter nån affär där vi kunde köpa en macka eller nåt, för vi va så hungriga. Men vi hittade ingen så vi var tvungna att gå en bra bit bort till tågstationen där de hade affär. Dagen efter fick vi syn på en SevenEleven affär hundra meter från vårat hotell...
I alla fall, när vi hade köpt mackor så gick vi till våra hotellrum. Jag och mamma kollade på Let's Dance utröstningen och sen sov vi!
Lördag: Mer shopping! Köpte en foundation (stavning?!) och nån mer grej. Sen var det tåget hem.
Sen kom Johan och hämtade mej, mamma och Ulla på stationen, och vi åkte hem. När vi kom hem var det bara ut i stallet och rida, och sen knoppa och putsa, för på söndan var det tävling. Jag kom in vid halv 9, då glodde jag på melodifestivalen, och sen sova!
Söndag: 5.52 ringde väckarklockan, blää.. Men det var bara upp och hoppa, för nationell dressyrtävling i Kungsbacka var på gång! Så vi lastade och stack iväg. Sen red jag kl. tjugo över 9. Han kändes så fin, gjorde knappt nån miss! Men, domaren hade nog PMS eller nåt, fick bara 55 %.. Då blev man ganska ledsen.. Så vi åkte hem igen, ganska besvikna eller så..

RSS 2.0